O společnosti

 

  KASPA - velkoobchod kancelářských potřeb
   
  Společnost vznikla již v roce 1992 v Opavě. Společnost založili dva společníci pan Kaspřák a pan Skála, kteří společnými silami na trhu působí již 26 let. Za tu dobu vybudovali společnost, která se postupně z pronajaté kanceláře vypracovala k vlastnímu centrálnímu velkoskladu v Ostravě, který má rozlohu přes 8000 metrů čtverečních.
   
  Aby to nebylo málo a mohla být společnost svým zákazníkům nablízku, zachovala v Opavě dvě pobočky k nimž v roce 1999 přibyla pobočka v Olomouci. Díky této skutečnosti se může firma pochlubit pozicí jednoho z největších a nejsilnějších subjektů v oboru kancelářských potřeb v regionu. Toto tvrzení je podpořeno faktem více než 10.000 skladových položek ze sortimentu papíru, spotřebního materiálu, drogerie a mnoho dalšího. Jelikož je téměř vše skladem, jsme schopni Váš požadavek neprodleně uspokojit.
   
  S rostoucími potřebami našich zákazníků vznikla v roce 2003 dceřiná společnost 
KASPA papír s.r.o., která poskytuje náhradní plnění, protože je zaměstnavatelem osob se změnou pracovní schopností. Další růst zaznamenala společnost v roce 2009, kdy se stala součástí seskupení OfficeGroup. Tímto krokem se celé skupině povedlo uspokojit potřeby zákazníků po celé republice.
   
  Náš zákazník má k dispozici papírový katalog pro pohodlný výběr a objednání zboží. Pokud dáváte přednost moderní formě komunikace, je Vám k dispozici internetová podoba objednávkového katalogu. Objednané zboží je Vám zpravidla do dvou pracovních dnů dodáno podle Vašich potřeb a místa určení.
   
  Dopravu objednaného zboží realizujeme vlastní autodopravou. Ta je schopna odvést od tužky až po paletové zakázky. V případě expresních dodávek realizujeme Vaše přání do druhého dne, díky přepravní společnosti DPD.
   
  Stačí jen objednat a i Vy se můžete stát našim spokojeným zákazníkem, mezi které již dlouhou dobu patří významné nadnárodní společnosti, organizace státní správy, školy a firmy všech velikostí.

 


Kontakt

 
596 612 282

Speciální přání


captcha image

E-mailový zpravodaj

Slevy, akce, novinky? Buďte první kdo o nich ví. Zadejte svůj e-mail a nenechte si je ujít.


Nejprodávanější zboží